Afspraak maken? Bel: 06-2840 1062 of mail: ellis@hartvoorsensitiviteit.nl

UWV WERKFIT TRAJECT

Een UWV Werkfit traject is een re-integratie traject, waarmee hooggevoelige mensen die zijn uitgevallen, hun positie op de arbeidsmarkt kunnen verstevigen.

Wanneer kies je voor een UWV Werkfit traject?

  • Je hebt een ZW-of WGA-, WAO, WAJONG of WAZ-uitkering. Flexwerkers en mensen, die tijdens hun WW-uitkering arbeidsongeschikt worden kunnen ook een ZW-uitkering via UWV krijgen en onder Werkfit-regeling vallen.
  •  Je weet of je vermoedt dat je hooggevoelig bent en je wilt graag leren hoe je het talent daarvan kun gebruiken en de last ervan vermindert.
  •  Je wilt door een gespecialiseerde coach begeleid worden in een maatwerktraject.
  •  Je wit een werkplek vinden, die echt bij jou past.

Hoe ziet een UWV werkfit traject eruit?

Elk Werkfit traject ziet er weer anders uit, omdat we allemaal anders zijn. Het is afhankelijk van waar jij tegenaan loopt en wat je graag zou willen.

We nemen je verlangen als uitgangspunt en stellen samen een plan op om aan de slag te gaan.

Thema’s zijn hooggevoeligheid en zelfzorg, persoonlijke eigenschappen, talenten, kwaliteiten, competenties en waarden.

We onderzoeken samen de werkcontext; wat past?
En welke stappen zijn nodig om met passend werk gezond te functioneren.

Kortom in een Werkfit traject ga je werken aan het versterken van je persoonlijke effectiviteit, je werknemersvaardigheden, en het in beeld brengen van jouw arbeidsmarktpositie.

Mijn ervaring is dat, àls je als hooggevoelig mens, deze karaktereigenschap gaat herkennen en erkennen, je jezelf beter gaat begrijpen. Je past je gedrag aan en daardoor neemt je persoonlijke effectiviteit en je (zelf)vertrouwen toe. Het proces van keuzes maken van wie je in de kern bent en wat er bij je past in de arbeidsmarkt volgt als vanzelf.

Hooggevoelig heel gewoon

Als UWV Werkfit coach, hooggevoeligheidsdeskundige en trainer ben ik aangesloten bij “Hooggevoelig heel gewoon”; hèt opleidingsinstituut en kenniscentrum in Nederland op het gebied van hoogsensitiviteit. De uitgangspunten zijn wetenschappelijk funderen, ervaringsgericht leren en praktijkgericht werken. Hooggevoelig heel gewoon is de eerste en enige organisatie die op het gebied van hooggevoeligheid partner is van het UWV.

Wil je meer weten over een UWV Werkfit traject?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Klaar om te beginnen?

Bekijk wat ik allemaal kan betekenen voor jou of bel me voor een vrijblijvende kennismaking.